Over ons

creatieve-winkel-2015
’t Braaiwinkeltje in Veendam is al meer dan 25 jaar een begrip in Noord Nederland. In de afgelopen jaren hebben wij ons verder ontwikkeld tot dé speciaalzaak op het gebied van breigaren, wol en handwerken.

breigarenveendamIk ben Anita Zomer en heb van mijn hobby en passie mijn werk gemaakt.
Elke dag leef ik me uit in mijn winkel vol met mooie wol, borduurwerken en al het andere wat bij handwerken hoort. Ik geef al mijn ervaring met liefde door aan mijn klanten zodat ook zij geïnspireerd raken door al het moois wat in mijn winkel is te vinden. Ik ben continue bezig met het zoeken naar nieuwe producten en ontwerpen.

 
In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment breigaren, velerlei borduurpakketten en natuurlijk nog veel meer om uw handwerkproject tot een groot succes te maken. Ook de allernieuwste breiboeken en accessoires zijn bij ons te vinden. Tevens hebben wij een groot assortiment in kleinvak materialen.

Wij leveren topkwaliteit breigaren. Denk aan namen als Christel Seyfarth, Hanne Falkenberg, Eisaku Noro, Gutermann, Phildar en anderen. Voor de veeleisende, compromisloze breister. Artyarns biedt u de meest luxueuze breigaren en is de belangrijkste vernieuwer van luxe breigarens.

Kom eens langs en laat u overtuigen! Of bestel veilig en eenvoudig uw breigaren online in onze webshop.

Ik wens u heel veel online winkelplezier!
Anita Zomer,
Eigenaresse ’t Braaiwinkeltje
braaiwinkeltje logo02