Bezorgen & Retourneren

Bezorgen

Alle bestellingen die voor 17:00 uur geplaatst zijn, worden indien op voorraad binnen 24 uur bezorgd. Voor bestellingen naar België en Duitsland streven we naar bezorging binnen 3 werkdagen.  Mocht er iets misgaan, waardoor wij deze levertijd niet halen, dan nemen wij contact met u op per e-mail en bieden wij u de mogelijkheid de bestelling te annuleren.

Verzendkosten

Onderstaand een overzicht van de verzendkosten:
Nederland
Voor bezorging in Nederland rekenen wij € 6,95 verzendkosten.

België
Voor bezorging in België rekenen wij  € ..,.. verzendkosten.

Duitsland
Voor bezorging in Duitsland rekenen wij € ..,.. verzendkosten.

Retourneren

Ook kan het natuurlijk een keer voorkomen dat het artikel niet is wat u er van had verwacht. U kunt dan het artikel retour sturen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, in de originele verpakking en onbeschadigd.

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag minus eventuele door breigarenveendam.nl gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op uw bank- of girorekening.

Mocht u over bovenstaande nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via onderstaande e-mail of telefoonnummer.
info@braaiwinkeltje.nl
Telefoon: 0597-623 486